Batman Valimiz Hulusi şahin, Il Müftümüz Turgut Erhan’la...

Batman Valimiz Hulusi şahin, Il Müftümüz Turgut Erhan’la Birlikte Tarihi Camileri Ve örgün Eğitimle Beraber Yürütülen Hafızlık Proje Kursunda Incelemelerde Bulunmak üzere Kozluk Ilçesini Ziyaret Etti.

batman valimiz hulusi şahin, il müftümüz turgut erhan’la birlikte tarihi camileri ve örgün eğitimle beraber yürütülen hafızlık proje kursunda incelemelerde bulunmak üzere kozluk ilçesini ziyaret etti.

09 Şubat 2021 - 10:15

Kozluk'ta bulunan ve 1705 yılında inşa edilen tarihi İbrahim Bey Camii'nde kılınan cuma namazının ardından, Valimiz Hulusi Şahin İbrahim Bey Camii’nin tarihi ve yapısı hakkında bilgi aldı.

Cami’nin restorasyonuyla ilgili yetkililere talimat vererek en kısa zamanda gerçekleşmesini istedi. Vali Şahin ve beraberindekiler, ardından 1485 yılında yapılan osmanlı eseri olan ve selçuklu mimari yapısını yansıtan tarihi Hıdır Bey Camii'nde incelemelerde bulundu.

Daha sonra örgün eğitimle beraber yürütülen Hafızlık Erkek Yatılı Kur'an Kursu ziyaret edilerek İl Müftümüz Turgut Erhan ve ilçe Müftüsü Hasan Serçe’den Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun eğitim-öğretim durumuyla ilgili bilgi aldındı. Burada Kur'an-ı Kerim ve hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sohbet eden Şahin, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret