Bitlis’de Dini Musiki Kursu Kursiyer Seçim Sınavı Düzenlendi

Bitlis'de Dini Musiki Kursu Kursiyer Seçim Sınavı Düzenlendi

dini musiki kursu kursiyer seçim sınavı düzenlendi

25 Ağustos 2023 - 10:55

📌Başkanlığımız tarafından, cami içi ve cami dışında gerçekleştirilen dini, sosyal, kültürel toplantı ve etkinliklerde ihtiyaç duyulan musiki formlarını yerine getirebilme kapasite ve kabiliyetine sahip olan ve şartları taşıyan Vaiz, Kur'an kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım kadrolarında çalışan personellere yönelik Ankara Rifat Börekçi Dini İhtisas Merkezi'nde düzenlenecek olan 9 ay süreli “Dini Mûsiki Kursu”na kursiyer seçimi için Bitlis İl Müftülüğümüzde il geneli “Dini Musiki Kursu Kursiyer Seçim Sınavı" düzenlenmiştir.

📌İl Müftü Yardımcımız Gülnihal Bora başkanlığında Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Bayram Aydın ve Bitlis Eren Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Doktora Öğretim Üyesi Sedat Kaya’dan oluşan komisyon kararı ile Merkez Tanrıyar Köyü Camii İmam Hatibi Nihat Ağır, Türkiye geneli kursiyer belirleme sınavına girmeye hak kazanmıştır.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.