Bitlis’de “kur’an’a Koş Hediyen Hoş” Bilgi Yarışması...

Bitlis'de “kur’an’a Koş Hediyen Hoş” Bilgi Yarışması ödül Takdimi

“kur’an’a koş hediyen hoş” bilgi yarışması ödül takdimi

22 Ağustos 2023 - 10:55

Tatvan’da Ensar Camii Yaz Kur’an Kursunu tamamlayan öğrenciler arasına düzenlenen “Kur’an’a Koş Hediyen Hoş” Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve Tatvan İlçe Müftüsü Bilal Şengül tarafından ödülleri takdim edildi.

Birinci ve ikinciye Bisiklet ödüllerini takdim eden Müftü Geylani "Camilerimizde farklı farklı etkinlikler ve yarışmalar düzenleniyor. Bugün de Ensar camimizde hocalarımız çok güzel bir şekilde Yaz Kurslarımıza sahiplik yapıyor. Hem hocalarımız hem velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu yarışmaların ve etkinliklerin amacı, camiyi güzel bir şekilde öğrencilere tanıtmak, Kur'an-ı Kerim’i onlara öğretmek, dini bilgilerini en güzel şekilde vermektir. İnşallah bu öğrencilerimiz, kendilerine, ailelerine, ülkemize ve milletimize hayırlı bir nesil olarak yetişir.” dedi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere forma hediye edilirken, dereceye giren 7 öğrenciye ise bisiklet, akıllı saat ve gram altın hediye edildi.

İl Müftümüz M.Feysal Geylani daha sonra Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Bayram Aydın ile birlikte Tatvan Ravza Hafızlık Kur'an Kursu öğrencilerini ziyarette bulundular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi