Bölge Müftüleri Istişare Toplantısı Kastamonu’da...

Bölge Müftüleri Istişare Toplantısı Kastamonu’da Gerçekleştirildi

bölge müftüleri istişare toplantısı kastamonu’da gerçekleştirildi

11 Ocak 2024 - 17:00

Cami hizmetlerinin etkin hâle getirilmesi çalışmaları kapsamında bölge müftülerinin katılımıyla Kastamonu İl Müftülüğü ev sahipliğinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Kastamonu Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda, geçmişte olduğu gibi bugün de camileri toplumun tüm kesimlerine hitap eden bir hizmet anlayışına kavuşturmak, din hizmetlerinde verimliliği, camiye ilgiyi ve cemaate katılımı artırmak konuları görüşüldü.

Toplantıya, Kastamonu İl Müftü Vekili Abdullah Köseoğlu, Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin, Karabük İl Müftüsü Ercan Aksu, Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı, Zonguldak İl Müftüsü Aşir Durgun, Sinop İl Müftü Vekili Kamil Tuncel, Amasya İl Müftü Yardımcısı Berrin Çelebi, Çorum İl Müftü Vekili Fatih Kaya, İl Müftü Yardımcısı Selim Demir, Şube Müdürü Halil Öztürk ve Şef Özay Bozkurt katıldı.

Kastamonu İl Müftü Vekili Köseoğlu, ev sahipliği yaptığı toplantıya katılım sağlayan Bölge İl Müftülerine memnuniyetini ifade edip, teşekkürlerini sundu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri