Kastamonu’da Tdv Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Kayseri Il Eğitim...

Kastamonu'da Tdv Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Kayseri Il Eğitim Hizmetleri Uzman Yardımcısı şahin özdemir Ve Kayseri Uluslararası Ilahiyat Vakfı Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Gökdoğan Il Müftüsü Bekir Derin’i Makamında Ziyaret Etti.

tdv eğitim ve kültür hizmetleri kayseri il eğitim hizmetleri uzman yardımcısı şahin özdemir ve kayseri uluslararası ilahiyat vakfı anadolu imam hatip lisesi müdürü mehmet gökdoğan il müftüsü bekir derin’i makamında ziyaret etti.

25 Ocak 2024 - 17:00

Kayseri, Sivas ve Tokat İllerinde eğitim gören uluslararası İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Kastamonu Yol Konak kamp alanına kamp için getiren TDV Eğitim ve Kültür Hizmetleri Kayseri İl Eğitim Hizmetleri Uzman Yardımcısı Şahin Özdemir ve Kayseri Uluslararası İlahiyat Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Gökdoğan İl Müftüsü Bekir Derin’i makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Derin ziyaretlerinden ötürü Özdemir ve Gökdoğan'a teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri