Bolu’da Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu, Merkez Olması Için...

Bolu'da Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu, Merkez Olması Için çalışma Başlatıldı

aile ve dini rehberlik bürosu, merkez olması için çalışma başlatıldı

26 Ekim 2023 - 11:05

Aile , toplumun kök hücresi gibidir.

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU, MERKEZ OLMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI.

Bolu İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, çalışma alanını genişleterek Aile ve Dini Rehberlik Merkezi olmak için, mevcut çalışma yerinde tadilat çalışmasına giderek, ilgili mekanı merkeze dönüştürme kararı aldı.

Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş aile bürosu üyeleri ile il müftülüğünde toplantı yaptı.

Müftü Demirtaş toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi :

"İl Müftülüğümüzün hedef kitlesi, Diyanet İşleri Başkanlığının stratejik hedefleri doğrultusunda, ailedir. Aileyi, ebeveyn, çocuk ve genç olarak düşündüğümüzde hizmet mekanlarımızı genişletmemiz gerekiyor.

Bu kapsamda mottomuzu. "Mekan-İmkan-İnsan-Gayret" diyerek mekan çalışmalarımızı genişletmek için harekete geçtik.

Bu kapsamda üniversite yerleşkesinde Diyanet Gençlik Merkezi, Diyanet Genç Ofis kurmak için yer tahsisleri yapıldı ve projeler bitirildi. Yakında inşaallah, inşaat ve tadilat çalışması yapılacak. Diğer taraftan mevcut Diyanet Yayınları Satış yerimizi genişleterek Diyanet Kitap-Kafe alanına dönüştürüyoruz. Ayrıca Valilik yanındaki Aile Bürosunu da Merkeze dönüştürüyoruz. Bu kapsamda hizmet kalitemizi, aile ve gençlere yönelik eğitim, iyilik ve sosyal-kültürel faaliyetlerimizi artırarak, milletin duasını alacağız." dedi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi