Bolu’da Stüdyomuzu Geliştirdik

stüdyomuzu geliştirdik

12 Kasım 2023 - 11:05

STÜDYOMUZU GELİŞTİRDİK.

Bolu İl Müftülüğü halkımızı dini konularda aydınlatmak için modern teknolojinin imkanlarını kullanma konusunda yapılan çalışmalar bitirildi.

Bu kapsamda Gençlik Merkezindeki mevcut stüdyo başka bir alana taşındı. Boşaltılan alan mescid ve sohbet alanı yapıldı.

Müftülük Konferans salonundaki sahne yeniden düzenlenerek stüdyo alanı gibi düzenlenerek canlı yayın yapılacak hale getirildi.

Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yeni kurulan stüdyoyu ziyaret etti. Müftü Demirtaş ziyaret sonrası şunları söyledi:

"Hizmetlerimize etkinlik ve katılı sağlamak için mevcut stüdyomuzu daha da geliştirdik. Hem teknik eleman ve hem de dijital malzemeler konusunda stüdyomuzu ihtiyaç duyulan sisteme kavuşturduk. Teknik kadro ile manevi danışman ve hizmet kadrosunu tebrik ediyorum. Maneviyat alanında bir enerji ve sinerji oluşturmak istiyoruz." dedi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi