Bursa’da Gemlik,gürsü Ve Yenişehir Kadın Din Görevlileri Ile...

Bursa'da Gemlik,gürsü Ve Yenişehir Kadın Din Görevlileri Ile "gönül Birliği" Buluşması

gemlik,gürsü ve yenişehir kadın din görevlileri ile "gönül birliği" buluşması

24 Mart 2022 - 11:25

Bursa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun Bursa genelindeki kadın din görevlileriyle iletişimi ve mesleki motivasyonu arttırmak üzere düzenlediği "Gönül Birliği" buluşmaları Gemlik, Gürsu ve Yenişehir ilçelerinde gerçekleşti.

"Gönül Birliği" buluşmalarına İlçe Vaizleri, Manevi Danışmanlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve İlçe TDV Şubeleri kadın kolları temsilcileri katıldı.

Selamlama konuşması yapan buluşma İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe kadın din görevlileri arasındaki dayanışma ve birlikteliğin din hizmetlerine olumlu katkılar sağlayacağını ve üç ayların ruhuyla aile, genç ve çocuklara yönelik çalışmalara gayretle devam edileceğini vurguladı.

"Gönül Birliği" Buluşmaları, düzenli periyotlarda Bursa’nın diğer ilçelerinde de yapılmaya devam edecek.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi