Erzurum’da Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...

Erzurum'da Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 3. Bölge Finali Ağrı'da Gerçekleşti

genç sada kur'an-ı kerim'i güzel okuma yarışması 3. bölge finali ağrı'da gerçekleşti

24 Mart 2022 - 13:10

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü önderliğinde İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 3. Bölge Finali Ağrı'da gerçekleştirildi.   Anadolu İmam Hatip Liseler kategorisinde Erzurum Yakutiye Hasan Basri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İrfan Dönmez birinciliği elde etti.   Erzurum'a dönen İrfan Dönmezi Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar makamında ağırladı.   İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Cahit Küçükyıldız, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, Yakutiye Müftüsü Selim Şahin , Okul Müdürü ve öğretmenlerinin bir araya geldiği ortamda İrfan Dönmez, güzel sedasıyla aşrı şerif okudu.   Elde etmiş olduğu birinciliğinden dolayı İrfan Dönmez'e hediye takdim edildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri