Bursa’da Gsb Halime Hatun Kız öğrenci Yurdunda Hasbihal

Bursa'da Gsb Halime Hatun Kız öğrenci Yurdunda Hasbihal

gsb halime hatun kız öğrenci yurdunda hasbihal

10 Ocak 2022 - 13:13

Bursa İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, GSB Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen hasbihal programına katıldı.

Yurdun toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Menteşe, “İnsanın Değeri ve Değer Verdikleri” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Yurt Manevi Danışmanı Makbule Özçam’ın moderatörtüğündeki hasbihal buluşmasına ayrıca TDV Bursa Kadın Kolları Temsilcisi Kevser Dal ve gönüllüler de katıldı.

GSB Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Saniye Kılıç’ın, Müftülük heyetine yurdu gezdirmesinin ardından ortak yapılabilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Program sonunda İl Müftülüğünce başlatılan “Anne Eli Değmiş Gibi” projesi kapsamında TDV gönüllülerince hazırlanan ikramlar öğrencilerle sunuldu. Gönüllü kadınların hazırladığı ikramlıklarla anne lezzetlerini hatırlayan öğrenciler, gurbette olduklarını bir nebze de olsa unuttuklarını ifade ederek programdan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Proje kapsamında Bursa’daki tüm kız ve erkek GSB yurtlarında hasbihal sohbetlerine devam edilecek.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı