Bursa’da Il Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, Nilüfer Ilçe...

Bursa'da Il Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, Nilüfer Ilçe Müftülüğünün Düzenlemiş Olduğu Piknik Programına Katıldı

il müftümüz yavuz selim karabayır, nilüfer ilçe müftülüğünün düzenlemiş olduğu piknik programına katıldı

09 Ağustos 2022 - 11:25

Nilüfer İlçe Müftülüğü, yurt öğrencileri, yetim ve öksüz çocukların aileleri ve müftülük personeli ile Keles İlçesi Kocayayla alanında piknik düzenledi.

Pikniğe Bursa Milletvekili Osman Mesten, İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır, İl Müftü Yardımcılarımız ve Nilüfer İlçe Müftüsü Şakir Pinal katıldı. Müftülerimiz, düzenlenen oyunlarda başarılı olan çocuklarımıza alışveriş kartları dağıttı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezlerinden gelen görevlilerin de katkı sağladığı programda, çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor