Diyarbakir’da “evliliğe Ilk Adım” Seminerleri Sürüyor

Diyarbakir'da “evliliğe Ilk Adım” Seminerleri Sürüyor

“evliliğe ilk adım” seminerleri sürüyor

16 Eylül 2022 - 12:15

“Evliliğe İlk Adım” seminerleri sürüyor

Diyanet İşleri Başkanlığınca ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan “Temel Aile Bilinci Eğitimi” projesi kapsamında Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından seminerler düzenleniyor.

Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından il Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri’ne, daire personelleri katıldı.

8 saat süren eğitimlerin ilk dersi İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından verildi. İl Müftüsü İmamoğlu, “İnsan bir yuva kurduğunda hem bedeni hem de ruhu için sağlam bir sığınağa kavuşur. Evlilikle iffet ve onur korunur. Evlilikle temiz bir nesle sahip olunur. Evlilikle haneler bereketlenir. Evlilikle Rahman’ın rahmetine mazhar olunur. Evlilikle iki insan, nikâh gibi “ağır bir sözleşmeye” imza atarak eş olur. Tek başına olmaktan kurtulur, can yoldaşına kavuşur” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...