Diyarbakir’da Hafızlık Komisyonu üyeleri Il Müftüsü Lütfü...

Diyarbakir'da Hafızlık Komisyonu üyeleri Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Ettiler

hafızlık komisyonu üyeleri il müftüsü lütfü imamoğlu'nu ziyaret ettiler

08 Eylül 2023 - 12:15

Hafızlık Komisyonu Üyeleri İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nu ziyaret ettiler

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘III. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı' Diyarbakır İl Müftülüğünde 04.09.2023 tarihi itibariyle başlamıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kurslarında veya dışarıdan kendi imkânlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrenci ve vatandaşlara yönelik 4-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılan "III. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı"na çevre illerin katılımı ile Diyarbakır'da yapılan komisyona Hafız adayları katıldı.

Hafızlık Komisyonu üyeleri İl Müftüsü İmamoğlu'nu ziyaret ettiler. İl Müftüsü İmamoğlu komisyon üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi