Cankiri’da Il Müftüsü Mehmet şahin Hafız öğrencilere...

Cankiri'da Il Müftüsü Mehmet şahin Hafız öğrencilere Icazetnamelerini Takdim Etti

il müftüsü mehmet şahin hafız öğrencilere icazetnamelerini takdim etti

08 Eylül 2023 - 11:45

Başkanlığımızın düzenlediği 2023 Yılı II. Dönem 05-16 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Hafızlık Tespit Sınavı" sonuçları açıklandı. Bu sınavda başarılı olan öğrencilere Hafızlık İcazetnameleri verildi.

İl Müftülüğümüze bağlı Cemaleddin Ferruh Erkek, Bahçelievler Sultan Hatun Kız, Çavuşoğlu Kız ve Hacı Murad-ı Veli Proje Erkek Kur'an Kurslarında eğitim gören toplam 14 öğrenci, düzenlenen törenle ödüllendirildi. Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarı gösteren öğrencilere İcazetnameleri takdim edildi. Öğrenciler, yoğun çalışma ve emeklerinin sonucunda hafızlık alanında başarılı bir sınav geçirdiler.

İl Müftüsü Mehmet Şahin, “Dünya hayatında her fâniye nasip olmayan hafızlık gibi yüce bir payenin sahibi olan siz öğrencilerimizi size emek veren velilerimizi, yönetici ve öğreticilerimizi tebrik ediyor, Rabbimden iki dünyada da huzur ve mutluluğunuzun daim olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Program Hafız öğrencilere verilen çeşitli ödüllerle sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.