Diyarbakir’da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Ergani Ilçesine Bir...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Ergani Ilçesine Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi.

il müftüsü lütfü imamoğlu, ergani ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

27 Temmuz 2022 - 12:15

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Ergani İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ergani programına İlçe Müftülüğü ziyareti ile başlayan İl Müftüsü İmamoğlu, Ergani İlçe Müftüsü Dr. Muhsin Demirel’den ilçede yapılan müftülük çalışmaları ve din hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Yaz Kur’an kurslarını ziyaret eden Müftü İmamoğlu,

4-6 Yaş ve İhtiyaç Odaklı Ravza Kız Kur'an kursu, Hz Aişe 4-6 yaş, İhtiyaç Odaklı ve Hafızlık Kız Kur'an kursu, Hacı Hasan Ergün Camii Yaz Kur'an kursu, Selahaddin-i Eyyubi Yatılı Erkek Kur'an kurslarını ziyaret etti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Ergani Yatılı Kız Kur'an kursunu ziyaret eden Müftü İmamoğlu, Kur’an kursu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ergani Merkezde ve köylerde görev yapan din görevlileri ile bir araya gelen İl Müftüsü İmamoğlu, ilçedeki hizmetlerden dolayı ilçe Müftüsü Dr. Muhsin Demirel'e, daire personellerine ve Din Görevlilerine teşekkür etti.

Ergani ilçesine bir dizi ziyaretler gerçekleştiren il Müftüsü İmamoğlu'nun programı, Ergani'de depremde hasar gören Ergani Sanayi Camisinin yerine, yeni bir cami yapımı için temel atma töreni ile devam etti.

Ergani İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan'ı da makamında ziyaret eden İl Müftüsü İmamoğlu, Kaymakam Karaaslana, misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ziyarete Ergani İlçe Müftüsü Dr. Muhsin Demirel de eşlik etti.

Vefat eden Emekli İmam-Hatip Kemal Tuna’nın taziyesine de katılan Müftü İmamoğlu, Yakınlarına başsağlığı dileyerek Ergani'den ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı