Diyarbakir’da Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik "etkin...

Diyarbakir'da Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik "etkin Din Eğitimi" Semineri Düzenlendi.

kur’an kursu öğreticilerine yönelik "etkin din eğitimi" semineri düzenlendi.

07 Mart 2024 - 12:15

Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik "Etkin Din Eğitimi" Semineri düzenlendi.

İl Müftülüğü Bilal Türk Konferans salonunda gerçekleşen seminere "Değerleriyle Güçlü Ailem" Projesi için ilimize teşrif eden Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Fatma Yağız Kotan Konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Celal Büyük, katılımlarından dolayı Başkanlık Müşaviri Fatma Yağız Kotan ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür etti.

Başkanlık Müşaviri Fatma Yağız Kotan, İhtiyaç odaklı Kur’an Kursu Öğreticilerine, ‘Yetişkin Din Eğitiminde Usul ve Yöntem’ konusuna değinirken, 4-6 Yaş Kur’an kursu Öğreticilerine ise ‘’Erken Dönemde Çocuklarda Din Eğitimi ve Eğitimde Kullanılan Teknikler’’ konusuna da değindi.

Yaptığı görsel etkinlikler ve drama örnekleri ile öğreticilerin dikkatini çeken Kotan, seminer sonunda katılımcılara teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri