Diyarbakir’da Tdv çocuklara Umut Oluyor

tdv çocuklara umut oluyor

01 Temmuz 2021 - 12:15

TDV Çocuklara Umut Oluyor

TDV Diyarbakır Şubesi Gönüllüleri, ihtiyaç sahibi çocukları sevindirerek onlara umut olmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara hayırseverlerin yapmış oldukları yardımları önceden araştırarak belirlediği kişilere ulaştıran TDV Diyarbakır Şubesi Gönüllüleri, yapmış oldukları bir etkinlik ile yine göz doldurdu.

Hayırsever işadamının yaklaşık 100 çift ayakkabı yardımını dağıtılması için teslim etmesiyle harekete geçip, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıran TDV Gönüllüleri yaptıkları yardım ile çocukların yüzlerini güldürdü. Yapılan yardımdan ötürü sevinen çocuklar ile TDV Gönüllüleri arasında duygusal anlar yaşandı. İhtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam edeceklerini belirten TDV Diyarbakır Şubesi Gönüllüleri Kadın Kolları Koordinatörü Mevlüde Karadaş: “İhtiyaç sahiplerine ulaşarak onların bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermek bizi çok sevindiriyor. Onlar adeta bizim çocuğumuz gibiler. Onların umut kaynağı olmaktan mutluyuz. Rabbim ihlas ve samimiyetten ayırmasın. Hız kesmeden yardımlarımıza devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı