Diyarbakır’da Tdv Gönüllülerine “vefa” Teşekkürü

Diyarbakır’da Tdv Gönüllülerine “vefa” Teşekkürü

diyarbakır’da tdv gönüllülerine “vefa” teşekkürü

20 Aralık 2021 - 12:15

Diyarbakır’da TDV Gönüllülerine “Vefa” Teşekkürü

 

Diyarbakır İl Müftülüğü, TDV Diyarbakır Şubesi Gönüllülerine “Teşekkür Belgesi” verdi.

 

Yapmış oldukları hizmetler, yetim ve ihtiyaç sahiplerine umut olan TDV Gönüllülerine İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen teşekkür programında konuşan İl Müftü Vekili Mahmut Yıldızbaş “Türkiye Diyanet Vakfımız iyiliğin dünyaya hakim olması için büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Diyarbakır da TDV Gönüllülerimiz bu konuda yüreklerini ortaya koyarak çalışıyorlar. Yetim, İhtiyaç Sahibi ve Ülkemize sığınan kardeşlerimize umut oluyorlar. Bu konu da biz de göstermiş oldukları vefayı gözeterek “Vefa Teşekkürü” diye isimlendirdik. İl müftülüğümüz olarak gereken tüm desteği vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

 

 

İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı “TDV Gönüllülerimize yürekten teşekkür etmek istiyorum. Çünkü tabiri caizse bizim elimiz ayağımız oldular. Ulaşılmamış ve girilmemiş evlere gittiler. Yardıma muhtaç ailelere umut oldular. Yapmış oldukları yardım faaliyetleri, kermesler ve hayırseverlerle birebir görüşerek ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdüler. Bizim yüz akımız oldular. Allah razı olsun. “dedi.

 

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Sorumlusu Mevlüde Karadaş “Bizi ödüllendiren İl müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum. Doğrusu onurlandık. Bizim çabamız Allah’ın rızasını kazanmaktır. Arkadaşlarımız hep bu bilinçle çalışmalar yapıyorlar. Ve bundan sonra da yardım faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle.”dedi.

 

 

Diyarbakır İl Müftü Vekili Mahmut Yıldızbaş ve İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı’nın yanı sıra Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet...