Diyarbakir’da Türkiye Diyanet Vakfı Ramazan’da Ihtiyaç...

Diyarbakir'da Türkiye Diyanet Vakfı Ramazan’da Ihtiyaç Sahiplerini Unutmadı

türkiye diyanet vakfı ramazan’da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

14 Nisan 2022 - 14:24

Türkiye Diyanet Vakfı Ramazan’da İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

 

Diyarbakır İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Lütfü İmamoğlu, Vakıf Gönüllüleri ile beraber yardıma muhtaç ailelere Ramazan kolisi ulaştırdı.

 

Önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi ulaştıran Diyarbakır TDV Gönüllüleri ve İl Müftüsü İmamoğlu yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaç ve sıkıntılarını dinleyerek onların dertlerine ortak olmaya çalışıyor.

 

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu yaptığı konuşmada “Ramazan vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelerimizi unutmadık. Ramazan kolilerimizi ulaştırdık. Vakıf Gönüllülerimizden ve yardımlara destek veren tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu Ramazan ve her zaman şiarıyla elimizden geldikçe yardıma muhtaç ailelerimize gerekli tüm desteği vermek için çabalayacağız. Bu konuda ben özellikle TDV Gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. Allah cc yapmış oldukları hayırlara kabul eylesin.” Dedi.

 

TDV Kadın Kolları Koordinatörü Mevlüde Karadaş “Yirmi tane kolimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize İl Müftümüz Lütfü hocamızın da katılımıyla ulaştırdık. Elimizden geldikçe Hayırseverler iş insanlarımızın katkılarıyla daha çok yardımı ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu konuda tüm hayırsever vatandaşlarımızı bu hayra vesile olmaya davet ediyoruz. Şu ana kadar yardımlarını bizden esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

 

Yardım dağıtımına İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu’nun yanı sıra, İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı, TDV Diyarbakır Şubesi Uzman Yardımcısı Bekir İrdem, Kadın Kolları Koordinatörü Mevlüde Karadaş ve TDV Gönüllüleri katıldı.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.