Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan şubesi Gençlik Kolları "cami...

Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan şubesi Gençlik Kolları "cami Ve Engelli Buluşması" Düzenledi..

türkiye diyanet vakfı erzincan şubesi gençlik kolları "cami ve engelli buluşması" düzenledi..

14 Nisan 2022 - 15:05

Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi Gençlik Kolları "Cami ve Engelli Buluşması" Düzenledi..

Terzibaba Camiinde Ramazan'ın manevi ikliminde işitme ve konuşma engelli kardeşlerimizle buluştuk.

Erzincan İl Müftümüz Burhan Çakır, Müftü Yardımcısı İsmail Yılmaz, Din Hizmetleri Uzmanı, Engelli Koordinatörleri ve engelli kardeşlerimizin katıldığı programda müftümüz Çakır, "Ramazan ve Doğruluk" teması üzerine sohbet ederken İşaret Dili Tercümanı Sena İnce hanımefendi işaret diliyle tercüme yaptı. Cami görevlileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve seslendirilen ilahi ve kasidelerin ardından dualar edildi ve engelli kardeşlerimize Başkanlığımız yayınlarından olan çeşitli kitap ve dergilerden hediyeler takdim edildi. Ramazan ayı içerisinde bir de iftar programı düzenleneceğinin  bilgisini il müftümüz engelli kardeşlerimize verdi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin