Doğu Karadeniz Illeri Aile Ve Dini Rehberlik Istişare Toplantısı...

Doğu Karadeniz Illeri Aile Ve Dini Rehberlik Istişare Toplantısı Trabzon’da Yapıldı

doğu karadeniz illeri aile ve dini rehberlik istişare toplantısı trabzon’da yapıldı

22 Ekim 2019 - 00:42

14.10.2019 Pazartesi günü Trabzon, Ordu, Giresun, Gümüşhane Rize, Artvin İl Müftüleri ve kadın Müftü Yardımcıları, bünyesinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosu bulunan ilçe Müftüleri, il ve ilçe koordinatörlerinin katıldığı istişare toplantısı yapıldı. Toplantı, yeni hizmete giren Demirtaş Derecik Karaman Erkek Yatılı Kur’an Kursu Okuma Salonunda, Din Hizmetleri Genel Müdürümüz Bünyamin Albayrak ve Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanımız Sedide Akbulut’un başkanlığında gerçekleşti.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak ve Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut konuşmalarında, ailenin kurulması, korunması ve kuvvetlendirilmesi, aile ve dini rehberlik bürolarının çalışma usul ve esasları, yapılan faaliyetlerin Doğu Karadeniz özelinde değerlendirilmesi hususlarını ele aldılar.  Programa katılan tüm misafirlerin söz alabildiği, görüş öneri ve sorunlarını paylaşabildiği toplantıya, ayrıca Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yanık, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Şenol Tiryaki de iştirak ederek konuya dair zihin açıcı konuşmalar yaptılar.

Program katılımcıların teşekkür konuşmaları ile sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı