Duzce’de Aralık Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı...

Duzce'de Aralık Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleştirildi

aralık ayı ilçe müftüleri toplantısı gerçekleştirildi

22 Aralık 2022 - 12:25

Aralık Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı gerçekleştirildi

“2022 yılı Aralık ayı İlçe Müftüleri Toplantısı” ilimize yeni atanan İl Müftümüz Osman Aydın başkanlığında ilçe müftülerinin katılımıyla, Düzce İl Müftülüğü’nde gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde öğle namazında Cedidiye Caminde bir araya gelen müftülerimiz tarafından,namaz sonrası Kur’an ziyafetinin olduğu özel bir program icra edildi.

Namaz sonrasında vatandaşların hayırlı olsunlarını kabul eden Osman Aydın, daha sonra İlçe Müftüleri ile birlikte İl Müftülüğüne geçtiler.

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından il ve ilçelerde yürütülmesi amacıyla gönderilen talimatlar mütalaa edildi.

Ayrıca 23 Kasımda meydana gelen Düzce Depreminde hasar gören ve yıkılma kararı verilen camilerin yapımıyla ilgili, Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay başkanlığında yapılan toplantıda alınan karar gereği, yapılacak yeni camilerin kubbesinin selatin mimarisine uygun yapılmasıyla ilgili strateji görüşüldü.

Toplantı il ve ilçe müftülüklerince mahallinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımı, talep, değerlendirme ve istişarelerin ardından sona erdi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı