Duzce’de “biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”

Duzce'de “biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz”

“biz bir aileyiz cuma gecesi ailece camideyiz”

26 Ocak 2024 - 12:25

Düzce İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “ Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz “ programları bu hafta 6 camide gerçekleştirildi.

25 Ocak 2024 Perşembe günü; Boğaziçi Beldesi Şekerpınar Mah. Camii’nde İl Müftüsü Osman Aydın, Uzunmustafa Mah. Camii’nde İl Müftü Yardımcısı Talha Demirkaya, Toki Memur-Sen Evleri Camii’nde İl Müftü Yardımcısı Yavuz Horoz, Güzelbahçe Mah. Hz. Ali Camii’nde ADRB Vaizi Dr. Bayram Aktaş, Duraklar Köyü Camii’nde Vaiz Ömer Meydan ve Çay Mah. Suphipaşa Camii’nde Vaiz İlhan İnan’ın katıldığı “Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” programları düzenlendi.

Akşam namazı ile yatsı namazı arasında gerçekleşen programlarda; Kur'an-ı Kerim tilaveti, tevbe istiğfar, ilahi/kaside okunup, sohbet ve dua yapıldı.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.