Duzce’de çedes Projesi Kapsamında öğrencilerle Buluşma Ve...

Duzce'de çedes Projesi Kapsamında öğrencilerle Buluşma Ve Gençlik Buluşmaları Gerçekleştirildi

çedes projesi kapsamında öğrencilerle buluşma ve gençlik buluşmaları gerçekleştirildi

21 Mayıs 2023 - 12:25

ÇEDES Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma ve Gençlik Buluşmaları Gerçekleştirildi

18.05.2023 Perşembe günü saat 15.15'te Beyciler Mah. Camii bahçesinde ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında 40 öğrenci ile buluşma gerçekleşti.

Programa İl Müftüsü Yardımcısı Hasan İzmirli, Şube Müdürü Erkan Adalan ve Beyciler Mah. Camii İmam-Hatibi Murat Aşan katıldı.

Müftü Yardımcısı İzmirli, öğrencilere "İman ve amel" konularında sohbet etti. Program ikram ile sona erdi.

Daha sonra saat 16.00'da Esentepe Mah. Hz. Osman Camii'nde Farabi Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören gençlerle Gençlik Buluşması düzenlendi.

Programa İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli, Şube Müdürü Erkan Adalan, Manevi Danışmanlar Serkan Terzioğlu ve Fatih Kurt, Hz. Osman Camii İmam-Hatibi Mustafa Gümüş ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri katıldı.

Müftü yardımcısı İzmirli, gençlere "gençlik döneminin önemi, kazanımları, iyi yetişmiş insan olmanın yararları, sorumluluklarımız, kulluk görevlerimiz” konularında sohbet etti.

Şube Müdürü Erkan Adalan’ın yaptığı dua ve yapılan ikram ile program sona erdi.

Saat 17.00'de de Hacıaliler Köyü Camii'nde Gençlik Buluşması düzenlendi. Programa Vaiz İrfan Kutbay ve Camii görevlileri Semavi Özdemir ile Mehmet Sancar katıldı. Vaiz Kutbay gençliğin önemi üzerinde sohbette bulundu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı