Duzce’de “en Güvenli Sığınağımız Aile”

Duzce'de “en Güvenli Sığınağımız Aile”

“en güvenli sığınağımız aile”

07 Mayıs 2023 - 12:25

“En Güvenli Sığınağımız Aile”

Düzce Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “ Aile Haftası “ sebebiyle kadınlara yönelik "En Güvenli Sığınağımız Aile" isimli panel düzenlendi.

Panele Kur'an Kursu Öğreticileri, mahalle ve köy muhtarlarının eşleri, din görevlileri ve emekli Müftülerin eşleri , Kur'an Kurslarında öğrenim gören kadın talebeler katıldı.

İl vaizleri Gülay Sözbir, Uzman Vaiz Betül Aydın ve Raşide Subaşı' nın panelist olduğu programı İl Müftü Yardımcısı Derya Topalcık moderatör olarak yönetti. Hamidiye Kur'an Kursu Öğreticisi Çiğdem Büyükyazıcı’ nın tilaveti ile başlayan programı Din Hizmetleri Uzmanı Neşe Yaldız sundu.

Hamidiye Kur'an Kursu Öğreticisi Sevgi Özbulat' ın duası ile panel programı sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu