Cankiri’da Diyanet Gönüllüsü Gençler Umreye Uğurlandı

Cankiri'da Diyanet Gönüllüsü Gençler Umreye Uğurlandı

diyanet gönüllüsü gençler umreye uğurlandı

07 Mayıs 2023 - 11:45

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Çankırı Karatekin Üniversite öğrencilerinden Diyanet gençlik faaliyetlerinde öne çıkan on iki öğrenci, umreye uğurlandı.
İl Müftüsü Mehmet Şahin umre yolcusu gençlerle Diyanet Gençlik Merkezinde bir araya gelerek onlara “Genç yaşta böyle imkana kavuşmak çok güzel. İbadete yoğunlaşın. Beş vakit namazınızı Kabe’de kılınız. Kabe’de kılınan namaz diğer yerlerde kılınan namazdan yüz bin kat daha faziletlidir. Medine’de de namazlarınız Mescidi-i Nebi’de kılınız. Ravza ziyareti yapınız. Vaktinizi iyi değerlendirin. Selametle gidiniz, kâr ile geliniz. Yolunuz açık olsun.” dedi. Gençler, Müftü Şahin’e ve Diyanet İşleri Başkanlığı’na böyle bir fırsat sundukları için teşekkür ettiler.
Ahmet Yesevi Camii’nin önünde yapılan uğurlama programında Kur’ân-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...