Siirt’te Yeşilselvi Camii Ve Kuran Kursu Dualarla Ibadete...

Siirt'te Yeşilselvi Camii Ve Kuran Kursu Dualarla Ibadete Açıldı

yeşilselvi camii ve kuran kursu dualarla ibadete açıldı

06 Mayıs 2023 - 19:10

Siirt/Merkez Veysel Karan-i Mahallesi'nde, Molla Yusuf Cami ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile hayırseverler iş insanları tarafından yapımına başlanan "Yeşilselvi Camii ve Kuran Kursu" okunan duaların ardından hizmete açıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti başlayan programda İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu camilerin önemine değinerek dua etti.

Duaların ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve diğer davetliler tarafından caminin açılışı yapılarak Cuma namazı idrak edildi.

Caminin yapılmasında emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlar ile hayırsever iş insanlarına teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, yeni kurulan yerleşim bölgesinde vatandaşlarımızın cami ihtiyacının karşılanacağını belirterek hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Siirt İl Müftülüğünce düzenlenen törene, çok sayıda davetli katıldı.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu