Siirt Müftülüğü Filistin Için Yardım Kermesine Ilgi

siirt müftülüğü filistin için yardım kermesine ilgi

04 Kasım 2023 - 19:10

Siirt Müftülüğü  Türkiye Diyanet Vakfı Siirt şubesi ve Bayan din görevlilerinin katkıları ile Filistin'e destek kermesi açıldı.

Güres caddesinde açılan kermeste, il’deki  Kur'an kursları öğreticileri, öğrenci velileri ile gönüllülerin hazırladığı yiyecek ve içecekler satışa sunuldu.

Siirt il Müftüsü Şakir Pinal, kermese katkıda bulunanlara teşekkür ederek, Filistin halkı için dua etti.

İsrail'in Gazze'deki insanlık dışı saldırılarını lanetleyen Vali Dr. Kemal Kızılkaya, "Filistinli kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Dualarımızla ve her türlü desteğimizle Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Bizler, mağdur ve mazlumların yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz"

Filistin için hazırlanan kermese Siiirt Valisi Dr.Kemal Kızılkaya, Siirt il Müftüsü Şakir Pinal, Siirt Müftü yardımcıları Ayser Şenyiğit , Yahya Ertürk, İbrahim Ensari ile din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermes, 7 Kasım'a kadar devam edecek.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri