Duzce’de Genç Gönüllülerden Anlamlı Ziyaret

Duzce'de Genç Gönüllülerden Anlamlı Ziyaret

genç gönüllülerden anlamlı ziyaret

05 Ekim 2019 - 12:26

Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri, Şube Müdürü Fatih Keten ile birlikte “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Ziyarette genç gönüllüler, İl Müftümüz Hüseyin Can başta olmak üzere Müftülük personelinin haftalarını kutladı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden İl Müftümüz Hüseyin Can; “Bu hafta hepimizin haftasıdır. Cami müminlerin kalbidir. Cami, insanlarla hayat bulur. Camiye çocuk, genç, yaşlı, erkek, kadın, engelli, engelsiz, eğitimli, eğitimsiz vb. insanlar hayat verir. Camiler, ibadet alanları, kütüphaneler, okuma ve çay salonları, gençler ve çocuklar için yapılan gençlik merkezleri ile her kesimin istifade edebileceği mekânlardır. Gençleri ve çocukları çok önemsiyoruz. Müftülük olarak gençlerimizin, çocuklarımızın camiye daha çok gelmeleri ve caminin değerleriyle tanışmaları için yoğun faaliyetler yapıyoruz. Bu doğrultuda 32 adet Diyanet Gençlik Merkezlerini hizmete açtık. Tatil sezonunda Genç Yaz Kur’an Kurslarında eğitim verdik. Sizin dilinizden sizi anlamak ve sağlam köprüler kurmak için uğraşıyoruz. Siz genç kardeşlerimizi, camilerimize ve gençlik merkezlerimize bekliyoruz.” dedi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret