Duzce’de Gençler Sabah Namazı Buluşmalarına Yoğun Ilgi...

Duzce'de Gençler Sabah Namazı Buluşmalarına Yoğun Ilgi Gösterdi

gençler sabah namazı buluşmalarına yoğun ilgi gösterdi

03 Ocak 2022 - 12:25

Her hafta mu’tad olarak İl Müftülüğümüz himayesinde düzenlenen “Sabah Namazı Buluşmasının” bu hafta ki adresi Aydınpınar Köyü Merkez Camii oldu.

İl Müftümüz Rüstem Can’ın ve il Vaizi Latif Saygın’ın katılımı ile gerçekleşen buluşmaya çevre bölgede görev yapan din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Her yaştan kadın ve erkeğin katıldığı buluşmaya en büyük ilgiyi gençler gösterdi.

Sabah namazı öncesinde din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftümüz Rüstem Can’ın imametinde kılınan sabah namazının ardından, İl Müftülüğümüz Vaizi Latif Saygın tarafından tesbihat, tekbir ve tehliller gerçekleştirildi.

Tesbihatın ardından program, İl Müftümüz Rüstem Can’ ın sohbeti, dua ve niyazı ile son buldu.

Program sonrasında katılımcılara sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri