Erzurum’da Kur’an’ın Sesi Dadaşkent Merkez Cami’inde...

Erzurum'da Kur'an'ın Sesi Dadaşkent Merkez Cami'inde Yankılandı

kur'an'ın sesi dadaşkent merkez cami'inde yankılandı

03 Ocak 2022 - 13:10

Erzurum İl Müftülüğü tarafından yürütülen 1001 Hatim programları kapsamında Kur’an-ı Kerim Tilaveti programları hız kesmeden devam ediyor.

2021-20222 yılı 1001 Hatim programları çerçevesinde "Kur’an-ı Kerim Tilaveti" programlarının durağı, Aziziye ilçesinde bağlı Dadaşkent Merkez Cami oldu. Akşam ve Yatsı namazı arasında düzenlenen program yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

Erzurum Ulu Cami İmam Hatibi Abdulkadir Düzenli, Ankara Çankaya Müftülüğü Kocatepe Cami İmam Hatibi Mehmet Atıcı, İstanbul Galippaşa Cami İmam Hatibi Mehmet Pervane ve İstanbul Fatih Süleymaniye Cami Müezzin Kayyımı Davut Avcı'nın tilavetleriyle, vatandaşalar Kur'an'ın manevi iklimini yaşama fırsatı buldular.

Kur’an-ı Kerim tilavetleri sonrasında Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, 1001 Hatmin şehre kattığı manevi değere vurgu yaparak okuyuculara, vatandaşlara ve din görevlilerine teşekkür etti. Müftü Yıldırım, programların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yakutiye, Palandöken, çevre ilçe müftüleri, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İmam Hatip, Kur’an Kursu öğreticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Kur’an-ı Kerim tilaveti programı, Aziziye İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak'ın yaptığı dua ile son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret