Duzce’de “gençlik Buluşması” Düzenlendi

Duzce'de “gençlik Buluşması” Düzenlendi

“gençlik buluşması” düzenlendi

25 Ocak 2024 - 12:25

24 Ocak 2024 Çarşamba günü Düzköy Camii Gençlik Merkezinde “Gençlik Buluşması” düzenlendi.

Programa; İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli, Şube Müdürü Erkan Adalan, Gençlik Koordinatörü (Din Hizm. Uzm.) Hasan Çiçek, Düzköy Berat Camii İmam-Hatibi Sait Özdemir, Düzköy Camii İmam-Hatibi Emrullah Acar, Düzköy Camii Dernek Başkanı ve çok sayıda genç katıldı.

Kahvaltı ikramı ile başlayan program, Şube Müdürü Erkan Adalan’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ardından Müftü Yardımcısı İzmirli, “İnanan ve salih amel işleyenler için, mutluluk ve güzel bir dönüş yeri vardır.” ayeti ile “Allah’ın en çok sevdiği amel” hadis-i şerifin açıklamasını yaparak, gençlere ilim ve bilim yolunda olmalarını, din, devlet, namus vatan,bayrak, ilim için cihad ruhuna sahip olmalarını söyledi.

Program Düzköy Camii İmam-Hatibi Emrullah Acar’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.