Duzce’de Manevi Danışmanlar Ve Gençlik Koordinatörleri Ile...

Duzce'de Manevi Danışmanlar Ve Gençlik Koordinatörleri Ile Toplantı Düzenlendi

manevi danışmanlar ve gençlik koordinatörleri ile toplantı düzenlendi

21 Şubat 2024 - 12:25

Geleceğimizin  taşıyıcısı  olan  gençlerimizin  milli  ve  manevi  değerlerine  bağlı,  medeniyet perspektifine  sahip  bir  şekilde  yetiştirilmelerine  katkı  sağlamak  amacıyla  Başkanlığımızca  muhtelif çalışma programları ve hizmetler yürütülmektedir.

Bu kapsamda Manevi Danışmanlar ve Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörleri ile koordinasyon ve eşgüdüm içerisinde iş ve işlemleri planlamak, yürütmek, takip etmek ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, İl Müftülüğü fuaye salonunda, Diyanet GM, GSB Gençlik Merkezleri ve GSB öğrenci yurtlarında görev yapan manevi danışmanlarla toplantı yapıldı.


20 Şubat 2024 Salı günü de İl Müftülüğü fuaye salonunda, il ve ilçelerde görev yapan Gençlik Koordinatörleri ile toplantı yapıldı.


Toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli, Şube Müdürü Erkan Adalan, Din Hizmetleri Uzmanları Hasan Çiçek ve Neşe Yaldız, Manevi Danışmanlar ve Gençlik Koordinatörleri katıldı.
Toplantıda; yapılan, planlanan etkinlikler ve İl Müftülüğü tarafından uygulanan projeler hakkında istişareler ve değerlendirmeler yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...