Duzce’de Mevlid-i Nebi Gecesi özel Programında Gönüller...

Duzce'de Mevlid-i Nebi Gecesi özel Programında Gönüller Peygamber Efendimizin Sevgisiyle Doldu.

mevlid-i nebi gecesi özel programında gönüller peygamber efendimizin sevgisiyle doldu.

30 Ekim 2020 - 12:25

Mevlid-i Nebi Gecesi Özel Programında gönüller peygamber efendimizin sevgisiyle doldu.

Peygamber Efendimizin dünyayı teşrilerinin 1449. yılı münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafından Merkez Cedidiye Camii’nde Akşam Namazı ile Yatsı Namazı arasında Mevlid-i Nebi Gecesi Özel Programı düzenlendi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında düzenlenen programda Merkez Cedidiye Cami Din Görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerimden Aşr-ı Şerifler, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu. Program İl Müftümüz Rüstem CAN’ ın Merkez Cedidiye Camii’ni dolduran vatandaşlara gecenin anlam ve önemini anlatan sohbeti ve duanın ardından kılınan Yatsı Namazı ile son buldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri