Duzce’de Minik Yüreklerden Anlamlı Yardım

Duzce'de Minik Yüreklerden Anlamlı Yardım

minik yüreklerden anlamlı yardım

25 Aralık 2021 - 14:10

Minikler harçlıklarıyla Kur'an kursu inşaatına destek oldu

Düzce İl Müftülüğü bünyesinde 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Kur'an kursu inşaatına bağışladı.

Düzce Müftülüğüne bağlı Azmimilli Mahallesi Fatma Ana Hatun 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Düzce İl Müftülüğü koordinesinde yapımı devam eden Kültür Mahallesi 4-6 yaş Kur’an Kursu inşaatında kullanılmak üzere İl Müftümüz Rüstem Can’a  teslim ettiler.

Öğrencileri bu anlamlı ve örnek davranışlarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Rüstem Can, Bu örnek teşkil eden davranışlarından dolayı öğrencilere, velilerine ve öğreticilerine teşekkür etti.

Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Almanya Berlin’de Din Görevlileri Ve Dernek Başkanları Ile Bir Araya Geldi.
Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Almanya Berlin’de Din Görevlileri...