Düzceliler Yılın Ilk Sabahı, Sabah Namazında Cedidiye...

Düzceliler Yılın Ilk Sabahı, Sabah Namazında Cedidiye Camii’nde Buluştu

düzceliler yılın ilk sabahı, sabah namazında cedidiye camii’nde buluştu

03 Ocak 2023 - 12:25

Düzceliler yılın ilk sabahı, sabah namazında Cedidiye Camii’nde buluştu

Düzce İl Müftülüğümüz organizesinde gerçekleştirilen programda, her yaştan kadın ve erkeğin, esnafların, din görevlilerinin, müftülük daire personelininde katıldığı buluşmaya en büyük ilgiyi gençler gösterdi.

Program sabah namazı öncesinde din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftüsü Osman AYDIN Hocamızın imametinde kılınan sabah namazının ardından, İl Müftülüğü vaizi Latif SAYGIN Hocamızın tesbihat, tekbir ve tehlillerine cami cemaatinin coşkulu iştirakiyle ifa edildi.

Tesbihatın ardından cemaate sohbet eden İl Müftüsü Osman Aydın Hocamızın konuşmasında “Yeni yılın ilk sabahında Rabbimizin emrini hep birlikte yerine getiriyoruz. Uzaktan yakından gelerek bu coşkulu atmosferi bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum, Allah hepimizden razı olsun” dedi.

Ayrıca konuşmasında mü’minin yeni yıldaki hedefinden bahsederek, “2023 yılı hedefimizin Hakkın rızası ve halkın duası olmalıdır. Yeni yılda hedefimizin iyilikleri arttırmak olması gerektiğini” söyledi.

Program Emekli İl Müftüsü Turgut AÇARİ Hocamızın gönüllere dokunan duası ile son buldu.

Program sonrasında katılımcılara cami avlusunda Düzce Belediyesi tarafından sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu.

Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Manisa'da Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtıldı