Erzincan’da Aralık Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Erzincan'da Aralık Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

aralık ayı mutat personel toplantısı yapıldı

21 Aralık 2022 - 13:00

Aralık Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Müftülüğümüz Konferans Salonu’nda 20.12.2022 tarihinde Salı günü öğleden önce saat 09.30'da cami görevlileri, öğleden sonra ise saat 14.00’te Kur’an kursları öğretici ve yöneticileriyle yapılan mutat toplantılarda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Faaliyetlerini anlatan Birim Hizmetleri Sinevizyonları personele izlettirildi. İlgili gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından önceki il müftümüz Burhan Çakır personele veda konuşması yaparak helallik talebinde bulundu. 2022 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran personele, Diyanet İşleri Başkanlığımızın gönderdiği teşekkür belgeleri takdim edildi. Yine personelimizden Bursa İline tayin giden İmam Hatip Ömer Özen’e hizmetlerinden dolayı bir teşekkür belgesi verildi. Kurslarımızda hafızlık eğitimi veren erkek ve kadın kurs öğretici ve yöneticilerine de birer teşekkür belgesi verilerek taltif edildiler. Uşak iline tayin giden müftümüz Burhan Çakır’a çiçek ve plaket takdiminin ardından yeni İl Müftümüz Muharrem Gül’ün personele hitabıyla toplantı sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu