Erzincan’da “evimizin Neşesi, Kur’an Sesi” Temalı...

Erzincan'da “evimizin Neşesi, Kur’an Sesi” Temalı Yarışmacılara Teşekkür Belgesi Ile Birlikte Kur’an-ı Kerim Hediye Edildi

“evimizin neşesi, kur’an sesi” temalı yarışmacılara teşekkür belgesi ile birlikte kur’an-ı kerim hediye edildi

14 Ağustos 2020 - 13:00

“Evimizin Neşesi, Kur’an Sesi” Temalı Yarışmacılara Teşekkür Belgesi İle Birlikte Kur’an-ı Kerim Hediye Edildi

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile çocukların ve gençlerin evlerinde kaldıkları zaman dilimlerini verimli geçirmek maksadıyla “Evimizin Neşesi, Kur’an Sesi” temalı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Ülkemiz genelinde yarışmaya katılan öğrencilere birer Teşekkür Belgesi ile birlikte Kur’an-ı Kerim hediye edilmesi planlanmıştır.

Bu bağlamda, Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubemize genel merkez tarafından gönderilen teşekkür belgeleri ile Kur’an-ı Kerim’ler, ilimizde yarışmaya katılan 11 yarışmacı gencimize, müftülüğümüz fuaye salonunda yapılan bir programla takdim edildi.

İl Müftümüz Burhan Çakır ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen ve TDV Erzincan Şube görevlisi Birol Polat’ın nezaret ettiği programda müftümüz Çakır, yarışmacı gençlere yarışmaya katılmaları ve ailelerine de gençleri yarışmaya teşvik etmelerinden dolayı teşekkür etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...