Erzincan’da Hikâyeci Yazar Mustafa Kutlu, Diyanet Gençlik...

Erzincan'da Hikâyeci Yazar Mustafa Kutlu, Diyanet Gençlik Merkezi’ne Konuk Oldu

hikâyeci yazar mustafa kutlu, diyanet gençlik merkezi’ne konuk oldu

21 Ağustos 2022 - 13:00

Hikâyeci Yazar Mustafa Kutlu, Diyanet Gençlik Merkezi’ne Konuk Oldu

Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü’nün hazırladığı 'Gençlik Zamanı' sohbetlerinin bu ayki misafiri Hikâyeci-Yazar Mustafa Kutlu idi.

Diyanet Gençlik Merkezi’ne henüz inşa aşamasında verdiği destekle kütüphanesine güncel kitaplardan ciddi bir katkı sağlayan Mustafa Kutlu’ya hem teşekkür etmek hem de sohbetinden istifade etmek için gerçekleştirilen program yoğun ilgi gördü.

İl Müftü Yardımcısı ve Müftü Vekili Kâzım Ural, Üzümlü İlçe Müftüsü Medet Şahin ve müftülük görevlilerinin yanı sıra gençlerin yoğun ilgiyle katıldığı program, Kâzım Ural'ın yaptığı açılış ve takdim konuşması ile başlayıp daha sonra gençlerle Mustafa Kutlu arasında soru cevap şeklinde ilerledi.

Hikâyeci ve Yazar Mustafa Kutlu, hem kendi tecrübelerinden hem Türk İslam düşünce tarihinden misallerle hayatın birçok sahnesinde kendilerine lazım olacak tavsiye ve nasihatlerde bulundu.

İl müftülüğü gençlik hizmetleri koordinatörlüğü çalışanları da, Erzincan Diyanet Gençlik Merkezi’ne verdiği desteklerden dolayı ve hikâyelerinde Erzincan türkülerine çokça yer veren Mustafa Kutlu’ya, Erzincanlı ses sanatçısı Murat Özyiğit'in ses icrası ve çeşitli hediyeler ile teşekkürlerini ilettiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Il Müftüsü Faruk Gürbüz Karaman Anadolu Imam-hatip Lisesi Müdürü Mustafa özer'i Ziyaret Etti
Il Müftüsü Faruk Gürbüz Karaman Anadolu Imam-hatip Lisesi...
Kars'ta Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş...
Kars'ta Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş...