Esentepe Külliyesi Hızla Yükseliyor... Batman Esentepe’de...

Esentepe Külliyesi Hızla Yükseliyor... Batman Esentepe’de Yaptırılan Necat Nasıroğlu Külliye Yapımı Hızla Devam Ediyor.

esentepe külliyesi hızla yükseliyor... batman esentepe’de yaptırılan necat nasıroğlu külliye yapımı hızla devam ediyor.

12 Şubat 2021 - 10:15

 Batman İl Müftümüz Turgut Erhan Esentepede geçen yıl yapımına başlanan ve Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından yaptırılan Külliye inşaatını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretleri esnasında İl Müftümüze İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri eşlik ederek, inşaat projesi ile bağlantı yolları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirmede bulunuldu.

Bölgenin en büyük külliyesi özelliğini taşıyacak komplekste pandemiye rağmen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten İl Müftümüz Erhan;

“Külliye kompleksinde binaların kaba inşaatının yıl ortasında tamamlanacağını belirterek Esentepe’de yapımı süren merhum Necat Nasıroğlu Külliyesi, Güneydoğu’da en büyük külliye özelliğine sahip olmakla birlikte, Külliye tamamlandığında 8 bin kişilik Cami'nin dışında, bin kişilik Kütüphane, Gençlik Merkezi, Kur’an Kursu, bin kişilik Konferans Salonu, Nikah Salonu, Taziye Evi, Otopark vb. gibi çeşitli sosyal donatılarla hizmet verecek olup çevre ve etrafıda millet bahçesi olacak” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret