Gençlerden Kars’ın Tarihi Ve Kültürel Mekânlarına Ziyaret

Gençlerden Kars'ın Tarihi Ve Kültürel Mekânlarına Ziyaret

gençlerden kars'ın tarihi ve kültürel mekânlarına ziyaret

28 Ocak 2024 - 16:55

Gençlerden Kars'ın Tarihi ve Kültürel Mekânlarına Ziyaret

Susuz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Susuz'lu geçlerle Karsın tarihi ve kültürel mekânlarına ziyaret programı gerçekleştirildi.

Bu kapsamda Evliya Cami, Ebu-l Hasan Harakani Türbesi, Kümbet Cami ile Sultan Alparslan Camii ve Külliye'sine, Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesine ziyaretler gerçekleştirildi.

Susuz İlçe Müftüsü Ahmet Selim Aydın, Din Görevlileri ve gençlerin katıldığı ziyarette Sultan Alparslan Külliyesi Sohbethane Bölümünde gençlere Din Hizmetleri Uzmanı Nazım Özkesemen tarafından ‘’Vazgeçilmez Davamız Kudüs’’ konulu sunum yapıldı.

Sunum sonrasında İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere ikramda bulunuldu, akabinde TDV Kitabevinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Ziyaretlerin sonunda İl Kültür Müdürlüğümüzün destekleriyle Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi gezilerek program sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.