Gumushane’de Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa Ve Gıyabi Cenaze...

Gumushane'de Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa Ve Gıyabi Cenaze Namazı

mazlumlara dua, filistin’e vefa ve gıyabi cenaze namazı

18 Ekim 2023 - 14:10

Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa

Mazlumlara dua, Filistin’e vefa programı Merkez Kemaliye Camii’nde gerçekleştirildi. Sabah namazı öncesinde okunan Fetih suresi, yapılan tesbihat ve hatimlerin duası, İl Müftüsü Hüseyin Gün tarafından yapıldı. Cemaate hitap eden Gün;

"Şehitler için, mazlumlar için, terör mücadelesinde şehit olan güvenlik kuvvetleri, askerlerimiz, polislerimiz başta olmak üzere uzun zamandan beri büyük bir zulüm altında olan Kudüs, Filistin, Mescid-i Aksa Müslümanlarına ve şehitler için okunan binlerce hatmi şerifin duasını yapmak üzere camilerde toplandık." diye konuştu.
Sabah namazı sonrası; terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerimizin yaptığı operasyonlarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve Filistin’de katledilen masumların ruhları, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için dualar edilirken öğle namazı öncesinde program tekrarlanıp namaz sonrası İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılarda vahşice katledilen müslüman kardeşlerimiz için gıyâbî cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını kıldıran İl Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş’un yaptığı duayla program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.