Gumushane’de Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım...

Gumushane'de Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

07 Temmuz 2021 - 14:10

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı koordinesinde sürdürülen 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu'nun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla ülke genelinde tanıtım ve istişare toplantıları düzenleniyor.

Bu kapsamda Müftülüğümüzce, "Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

İl Müftülüğümüz ile Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane Şubesi koordinesinde gerçekleştirilen toplantıya, Diyanet İşleri Başkanlığı Atama II Daire Başkanı Uğur Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.
Koronavirüs tedbirleri eşliğinde düzenlenen toplantıya İl Müftümüz Dr. Mehmet Sırrı ŞIK, Bayburt İl Müftüsü Hasan BAŞOĞLU, ilçe müftüleri ve din görevlileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftümüz Dr.Mehmet Sırrı ŞIK, "Gümüşhane İl Müftülüğü olarak bir önceki yıl yapılan kurban hisse miktarının üzerine çıkmak için gayret ediyoruz.” dedi.

Ardından kürsüye davet edilen Atama II Daire Başkanı Uğur Yılmaz ise, Kurban Organizasyonun bir iyilik hareketi olduğunu vurguladı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının emanet bilinciyle hareket ettiğini belirterek yurt içinde ve yurt dışında mağdur ve masum insanların her daim umudu olduğunu belirtti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı