Gümüşhane Il Müftülüğü "hafta Sonu Cami Dersleri...

Gümüşhane Il Müftülüğü "hafta Sonu Cami Dersleri Kur’an Kursu" Açtı

gümüşhane il müftülüğü "hafta sonu cami dersleri kur’an kursu" açtı

16 Ekim 2023 - 14:10

Gümüşhane İl Müftülüğü "Hafta Sonu Cami Dersleri Kur’an Kursu" Açtı

Gümüşhane İl Müftülüğü, hafta içi kur’an kurslarımıza gelemeyen öğrencilere yönelik Cami Dersleri Programı kapsamında Merkez Kemaliye Camiin’de “Hafta Sonu Kur’an Kursu” açtı. “Kardeş Okul”, “Gençliğe Değer” ve “Cami Çocuk Buluşması” projeleri kapsamında Merkez Kemaliye Camiin’de açılan kurslara öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. İl Müftüsü Hüseyin Gün, 7-25 yaş arası bütün öğrencilerin ve gençlerin katılabileceği kursların devam edeceğini söyledi. Hafta sonu kurslarının 2023-2024 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilmesinin planlandığını dile getiren Müftü Gün, bu uygulamanın mümkün olan her camide uygulanacağını ve böylece çocukların okul derslerinin yanında dini eğitimlerine de devam edebileceğini vurguladı.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.