Hatay’da 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Kapanış Programı

Hatay'da 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Kapanış Programı

4-6 yaş kur’an kursları yıl sonu kapanış programı

24 Mayıs 2022 - 14:35

Hatay İl Müftülüğü ve Antakya İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursları yıl sonu kapanış programına, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili’nin yanı sıra, İl Müftü Yardımcılarımız Murat Akçay ile Nazife Sağlamoğlu, Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, din görevlerimiz, velilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

24 Mayıs 2022 Salı günü Antakya Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen program, öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda açış konuşmasını yapan Antakya İlçe Müftümüz Hacı Kahraman; Başta İl Müftümüz olmak üzere, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerimizi, öğreticilerimizi ve velilerimizi tebrik etti.

Programda selamlama konuşması yapan İl Müftümüz Bilgili de konuşmasında; Antakya İlçe Müftümüz ile öğreticilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi, öğreticilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi. 

Program; öğrencilerimizin söylediği ilahiler, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, okumuş oldukları şiir, dua, hadis ve surelerle devam ettti.

TRT sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibinin hazırlamış olduğu çocuk şenliği ile program sona erdi.

 

Haber24.5.2022


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da ‘hafız Kal’ Yarışması Türkiye Finali Ilimizde Gerçekleştirildi
Erzincan'da ‘hafız Kal’ Yarışması Türkiye Finali Ilimizde...
Mardin'den Ilk Hac Kafilesi Dua Ve Göz Yaşlarıyla Uğurlandı
Mardin'den Ilk Hac Kafilesi Dua Ve Göz Yaşlarıyla Uğurlandı