Hatay’da Depremzede Umreciler Il Müftümüz Mevlüt Topçu’nun...

Hatay'da Depremzede Umreciler Il Müftümüz Mevlüt Topçu’nun Duaları Ardından Kutsal Topraklara Uğurlandı

depremzede umreciler il müftümüz mevlüt topçu’nun duaları ardından kutsal topraklara uğurlandı

04 Nisan 2024 - 14:35

Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlar için İl Müftülüğümüzce uğurlama programı düzenledi. Programda konuşma yapan İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU “Umrecilerimizin ihlas ve samimiyeti kuşanarak bir gönül yolculuğu yapmalarını, ziyaretlerini tamamlayarak memleketlerine ve yakınlarına sağ salim kavuşmalarını, umrelerinin mebrur ve makbul olmasını, orada kazandıkları güzellikleri ömür boyu taşımalarını temenni ediyorum” dedi. İl müftülüğü bahçesinde gerçekleştirilen uğurlama programına İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Antakya İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN, Kafile Başkanı İl Vaizi Muhammed Yasir OKŞAR, Vaizlerimiz, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş KELLETAŞ, Din Görevlilerimiz ve umreye gidecek vatandaşlarımız ile yakınları katıldı. Duygulu anların yaşandığı programda umrecilerimiz İl Müftümüzün yaptığı dua ile kutsal topraklara uğurlandı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı