Hatay’da Il Müftümüz Mevlüt Topçu, Belen Kaymakamlığı...

Hatay'da Il Müftümüz Mevlüt Topçu, Belen Kaymakamlığı Tarafından Organize Edilen Mahalle Muhtarları Iftar Programına Katıldı.

il müftümüz mevlüt topçu, belen kaymakamlığı tarafından organize edilen mahalle muhtarları iftar programına katıldı.

25 Mart 2024 - 14:35

İftar programına Belen İlçe Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet BOZKURT, İlçe Emniyet Müdürü Volkan CANSEVER, İlçe Müftüsü Hamza KÖSE ve ilçe Muhtarları katıldı. İl Müftümüz yaptığı duanın ardından bu güzel birlikteliğin daim olmasını Ramazan’ın milletimize ve İslam alemine hayırlar bereketler getirmesini diledi. Kaymakam Mahmut Sami YILMAZ da İl müftümüze ve Muhtarlara katılımları ve çalışmaları için teşekkürlerini ileterek Ramazan ayının mübarek olmasını diledi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri