Hatay’da Il Müftümüz Mevlüt Topçu, Antakya Ilçe...

Hatay'da Il Müftümüz Mevlüt Topçu, Antakya Ilçe Müftülüğü Nisan Ayı Mutat Din Görevlileri Toplantısına Katıldı

il müftümüz mevlüt topçu, antakya ilçe müftülüğü nisan ayı mutat din görevlileri toplantısına katıldı

16 Nisan 2024 - 14:35

Antakya İlçe Müftülüğü Nisan ayı personel mutad toplantısı, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU’nun katılımı ile gerçekleşti. Toki Resulullah Camii’nde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN'ın yanı sıra daire personeli ve din görevlileri katıldı. Toplantı, İlçe Müftüsü KAHRAMAN’ın açış konuşması ile başladı. Ardından personele seslenen Müftü TOPÇU, Din hizmetlerinin etkin ve verimli olarak ifa edilmesinin önemine dikkat çekerek görevlilere başarılar diledi. Toplantı, din görevlilerinin dilek ve temennilerini iletmesinin ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün din görevlilerimize ‘Evlilikte Yaşam ve İletişim Becerileri’ adlı sunumu ile sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı