Hatay’da “gençliğe Değer” Ara Dönem Kamp Programı...

Hatay'da “gençliğe Değer” Ara Dönem Kamp Programı Başladı

“gençliğe değer” ara dönem kamp programı başladı

28 Ocak 2020 - 14:36

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençlere yönelik “Gençliğe Değer” isimli proje kapsamında öğrencilerin ara dönem tatillerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla İskenderun İlçemiz Cemil Nezahat Güler Kur’an Kursunda gerçekleştirilecek olan “Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı”na katılıcak olan 50 öğrenci için İl Müftülüğümüzde uğurlama programı düzenlendi.

Programa; İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanımız Mehmet Yolcu, İl Müftü Yardımcımız Nazife SAĞLAMOĞLU, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Ahmet AKKAN, Gençlik Koordinatörleri ve öğrenci velileri katıldı.

Program; İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU hocamızın duasıyla son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret