Hatay’da Il Müftümüz Mevlüt Topçu, Arsuz Uluçınar Gençlik...

Hatay'da Il Müftümüz Mevlüt Topçu, Arsuz Uluçınar Gençlik Kampında Gençlik Ve Izci Liderleri Ile Bir Araya Geldi.

il müftümüz mevlüt topçu, arsuz uluçınar gençlik kampında gençlik ve izci liderleri ile bir araya geldi.

08 Mart 2024 - 14:35

Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı gençlerin dini ve milli değerlerle yetişmeleri amacıyla Arsuz Uluçınar Gençlik Kampında Gençlik Eğitim Kampı düzenlendi. Kampın kapanış programına katılan İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, koordinatörleri ile manevi rehberler ve izci liderlerimize tavsiye ve hayır duada bulunarak; “Dünyamızın globalleştiği her türlü iyi ve kötü fikrin, bilginin, dünyanın bir ucundan diğer ucuna saliseler içinde gidebildiği bilimin ve teknolojinin yükselişinin baş döndürdüğü bu dönemde sizler bu bilim ve teknolojiden yararlanırken milli ve manevi değerlerine sahip irfanlı gençliği yetiştirmek gibi ulvi bir göreviniz var.” dedi. Kampta değerler eğitimi dersleri, cemaatle namaz, kamp oyunları, yarışmalar, mutfak atölyesi, sinema ve gezi etkinlikleri tecrübe paylaşımları yer aldı. Üniversiteden sahasında uzman gençlik çalışmalarına rehberlik edecek hocalarımızın sunumlarının yapıldığı gençlik eğitim kampı iki gün boyunca devam etti Kampta gençlik Spor müdürlüğümüzün bilgi ve tecrübe paylaşımları da yapıldı. İl müftümüz Mevlüt Topçu Gençlik eğitim kampının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek gençlik ve İzci liderlerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri